Sari-Sari Mart

NudlerNudler kan bedst beskrives som asiens pasta, som anvendes i eksempelvis thailandsk, japansk, vietnamesisk og filippinsk mad. Almindelige nudler er fremstillet af hvedemel og vand, ligesom pasta, men de kan også være fremstillet af rismel, boghvedemel eller mungbønner. 
Nudler er hurtige at tilberede og skal som regel kun koges i få minutter, fordi de er tynde og trådformede. 


Nudler passer til mange asiatiske retter og anvendes traditionelt som et fyldstof til f.eks. wokretter, supper, salater og forårsruller. Vi har i butikken et bredt udvalg af nudler, som man normalt ikke kan finde i de lokale supermarkeder. Der er eksempelvis udon-nudler, soba-nudler og somen-nudler, m.v. som bruges i mange japanske retter. Ellers er der, de populære glasnudler, risnudler, ægnudler, instant nudler, osv. 


Kom og besøg os i butikken og evt. få inspiration til din næste nudelret...

Vi ses!
 


Demae Ramen
Thai Style
Beef flavour
SPECIAL BIHON
NeoGuri
Chicken flavour
Pancit Canton
Noodle king (thin) with wonton soup flavour
Thai Style
Beef & Lime flavour ( Rasa soto mie)
Viser 1 til 10 af 51. Næste side Sidste side

Sari-Sari Mart - Shop

Nordre Fasanvej 12
2000 Frederiksberg
Tlf.: 3816 2582

Åbningstider:
Man - Fre: 11:00 - 18:00
Lør: 10.00 - 14.00

Nyheder


Ingredienser:
Prikbladet perikon
Citronmelisse
Lambanog

Metode:
Hak prikbladet perikon og citronmelisse i store stykker, og anbring det i en luftfast beholder. Hæld derefter lambanog i samme beholder, og lad blandingen stå og trække i en uge. Herefter kan, blandingen sies, og puttes tilbage i lambanogflaske eller en anden ønsket beholder. Derefter er den klar til servering.
Lambanog har en neutral smag, og er derfor perfekt til at blande med mange andre krydderier og urter. Visse krydderier og urter kræver, at blandingen skal trækkes i længere tid. Eksperimenter selv, og find din helt egen lambanog blanding, som du kan nyde for dig selv eller med dine bekendte.

2016-08-01
Sari-sari Mart sælger rom og brandy fra Filippinerne. 2016-02-05

Vi sælger nu også gavekurve med asiatiske lækkerier, i forskellige størrelser og prisklasser. Der er naturligvis også mulighed for at sammensætte indholdet af kurven, helt efter eget ønske. 

Alle kurve bliver pakket ind i flot cellofan og gavebånd. Vi sørger selvfølgelig for, at kurvene ser flot og festligt ud.

Eller man kan som denne glade kunde - "lægge et budget for kurven".

2016-01-24