Sari-Sari Mart
Lambanog blanding

Ingredienser:
Prikbladet perikon
Citronmelisse
Lambanog

Metode:
Hak prikbladet perikon og citronmelisse i store stykker, og anbring det i en luftfast beholder. Hæld derefter lambanog i samme beholder, og lad blandingen stå og trække i en uge. Herefter kan, blandingen sies, og puttes tilbage i lambanogflaske eller en anden ønsket beholder. Derefter er den klar til servering.
Lambanog har en neutral smag, og er derfor perfekt til at blande med mange andre krydderier og urter. Visse krydderier og urter kræver, at blandingen skal trækkes i længere tid. Eksperimenter selv, og find din helt egen lambanog blanding, som du kan nyde for dig selv eller med dine bekendte.

2016-08-01

Sari-Sari Mart - Shop

Nordre Fasanvej 12
2000 Frederiksberg
Tlf.: 3816 2582

Åbningstider:
Man - Fre: 11:00 - 18:00
Lør: 10.00 - 14.00

Nyheder