Sari-Sari Mart

Pad Thai - Nem

Ingredienser

Pad thai er lynstegte nudler med enten rejer, kylling eller svinekød. Retten er en klassiker inden for det thailandske køkken.


Til 2 - 3 pers. :

200 gr. kylling i strimler (eller rejer)
3 stk. fed hvidløg (hakket)
2 spsk. palmesukker
3 spsk. Pad Thai paste

2-3 spsk. fiskesovs (fiskesovs bruges i stedet for salt)
2 æg

1 bundt. forårsløg (hakket)
Friske bønnespirer
3-4 spsk jord- eller cashewnødder (hakket)
1 stk. lime
3 spsk. olie.

koriander





Fremgangsmåde

  • Læg nudlerne i blød og kog efter pakkens anvisning, de skal være bløde men stadig have en smule bid i.  Når nudlerne er færdige, skylles de lige hurtigt under koldt vand.
  • Varm lidt olie i en wok eller en dyb pande. Når olien er varm, tilsættes hvidløg og de steges til de er gyldne.
  • Tilsæt kødet og steg det indtil det er færdigt.
  • Nudlerne hældes i og Pad Thai paste blandes i. 
  • Herefter blandes fiskesovs, sukker, halvdelen af de knuste nødder, bønnespirer. Det hele vendes endnu en gang godt og grundigt. Slå æggene ud, og steg det, mens der røres i det, så der dannes lidt æggestykker i retten. (Husk, at det er vigtigt, at det bliver varmet ordentligt igennem, når man tilsætter æg i maden på denne måde.) 
  • Til sidst tilsættes forårsløg og det hele vendes en sidste gang. 
  • Anret retten på et fad og hæld de sidste knuste nødder over. Del limen i 4-8 både og fordel på fadet. Pynt med koriander.
Velbekomme...

Sari-Sari Mart - Shop

Nordre Fasanvej 12
2000 Frederiksberg
Tlf.: 3816 2582

Åbningstider:
Man - Fre: 11:00 - 18:00
Lør: 10.00 - 14.00

Nyheder