Sari-Sari Mart

Stegte ris med ananas

Ingredienser


Til 2 pers. 
  • 1 Ananas
  • 2 dl ris
  • 150 g kylling (skåret i mundrette tern)
  • 100 g rejer
  • 1 skalotteløg (hakket)
  • 1 tsk. stødt ingefær
  • 1 spsk. frisk koriander (hakket)
  • 4 fed hvidløg (hakekt)
  • 2 spsk. fiskesovs
  • 1 tsk. sukker

Fremgangsmåde

  1. Start med at koge risen som anvist på pakken. Du kan også bruge en rest ris fra dagen før.
  2. Skær ananasen i halve på langs og frigør frugtkødet. Skær frugten i mellemstore tern.
  3. Opvarm en spiseskefuld olie på en stor stegepande. Steg kyllingen et par minutter. 
  4. Tilsæt rejerne og steg videre i 1 minut. Tøm stegepanden og stil kylling og rejer til side.
  5. Tilsæt nu endnu en skefuld olie til stegepanden, og steg hvidløg og skalotteløg til de er gennemsigtige. 
  6. Skru op for varmen og tilsæt ris under konstant omrøring.
  7. Tilsæt fiskesauce og sukker under fortsat omrøring og steg videre i omkring et minut.
  8. Tilsæt kylling, rejer og ananas og varm hele retten godt igennem i ca. et minut.
  9. Prøv at servere retten i skallen af en ananas, som man gør mange steder i Thailand og pynt med et par kviste friske koriander.

Velbekomme!

Sari-Sari Mart - Shop

Nordre Fasanvej 12
2000 Frederiksberg
Tlf.: 3816 2582

Åbningstider:
Man - Fre: 11:00 - 18:00
Lør: 10.00 - 14.00

Nyheder