Sari-Sari Mart

Tom kha gai

Ingredienser


Til 4 pers.
  • 1/2 L kylling bouillon
  • 4 kaffirblade
  • 10 g citrongræs
  • 5 g galangarod (skåret i tynde skiver)
  • 4 spsk. fiskesovs
  • 4 spsk. limesaft
  • 1 store kyllingebryst (skåret i mundrette stykker)
  • 1 1/2 dl kokosmælk
  • 4-5 chili
  • frisk koriander til pynt


Fremgangsmåde

  • Kyllingen skæres i mindre stykker
  • Galangaroden skæres i tynde skiver
  • Chili skæres i forskellige størrelser.
  • Citrongræs masses med den flade side af kniven og skæres i 3 – 4 stykker.
  • Kaffirbladene skæres i meget tynde strimler.
  • Varm kokosmælken op i en gryde.
  • Kylling, chili og citrongræs tilsættes og bringes i kog.
  • Tilsæt resten af ingredienserne (undtagen kaffirbladene)
  • Lad retten simre i ca. 5 min og smag den til.
  • Lad den simre yderligere ca. 5 min. (Indtil kyllingen er færdige)
  • Hæld suppen i små skåle eller en stor og drys med kaffirbladene
  • Pynt med friske korianderblade.

Retten serveres klassisk med kylling, men man kan i serveres med andre typer kød.

Velbekomme!

Sari-Sari Mart - Shop

Nordre Fasanvej 12
2000 Frederiksberg
Tlf.: 3816 2582

Åbningstider:
Man - Fre: 11:00 - 18:00
Lør: 10.00 - 14.00

Nyheder