Sari-Sari Mart

Mango Mousse

Ingredienser


  • 1 tsk. gelatine pulver/ agar-agar (en vegetarisk gelatineerstatning, som er udtrukket af alger)
  • 2 spsk. vand
  • 125 g mangopuré unsweetened eller sweetened (jeg foretrækker selv unsweetened, så jeg selv kan justere hvor meget sukker jeg vil komme i.)
  • 2 spsk. sukker (eller mere, hvis man er til det søde)
  • 125 ml piskefløde

Fremgangsmåde

Opløs gelatinen eller agar-agar i 1 spsk. vand.
Varm 1 spsk. vand indtil næsten kogende og rør i gelatine-blandingen, indtil gelatinen er helt opløst. Bland gelatine-blandingen i mangopuréen og rør godt (smag til med sukker). 
Pisk fløden til skum og vend det forsigtigt i mangopuréblandingen, indtil blandingen er ensartet. Fordel i dessertskålene og tilsæt skålene tildækkede i køleskabet i nogle timer.

Pynt med flødeskum, friske mango stykker og mynteblade før servering.



Sari-Sari Mart - Shop

Nordre Fasanvej 12
2000 Frederiksberg
Tlf.: 3816 2582

Åbningstider:
Man - Fre: 11:00 - 18:00
Lør: 10.00 - 14.00

Nyheder